(verlengd) Speciale actie catering Eetcafé Thailand en Lust Barendrecht

Back to Nieuws en updates
Eetcafe Thailand catering

(verlengd) Speciale actie catering Eetcafé Thailand en Lust Barendrecht

Om onze samenwerking met Eetcafé Thailand en Lust Barendrecht te vieren hebben wij een leuke actie verlengd.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona. Indien u wilt weten hoe wij dit in acht nemen, kunt u contact met ons opnemen.

Eetcafé Thailand

Eetcafé Thailand is een sfeervol restaurant met traditioneel Thais eten. Het restaurant zit gevestigd in Rotterdam, maar door onze catering samenwerking is het mogelijk om bijna overal in het land van dit eten te genieten.

Lust Barendrecht

Lust Barendrecht is een sfeervol restaurant waar heerlijk genoten kan worden van zowel vlees, vis als vegetarische tapas. De tapas en de andere gerechten zijn van zeer hoge kwaliteit. Het is eten dat door iedereen lekker wordt gevonden dus ideaal voor een feestje met vrienden, familie of collega’s. Het is gevestigd aan de Middenbaan in Barendrecht, maar door onze catering samenwerking is het mogelijk om bijna overal in het land van dit eten te genieten.

De speciale actie:

Bij een boeking van de buffetten gemaakt door Eetcafé Thailand of Lust Barendrecht, krijgt u er nu  GRATIS vers ambachtelijk schepijs met slagroom bij, en berekenen wij de prijs vermeld zonder dessert/schepijs.

Voor verdere informatie over de catering samenwerkingen en voorwaarden, verwijs ik u naar de pagina Eetcafé Thailand of Lust Barendrecht, of voor verdere informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Geldigheid

Als u uiterlijk 31 augustus 2021 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2021 krijgt u GRATIS schepijs met slagroom (en betaald u voor de prijs zonder dessert/schepijs) bij het gekozen menu!

Heeft u interesse in deze speciale actie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates