Speciale actie koffiebar

Back to Nieuws en updates

Speciale actie koffiebar

Na deze lange quarantaine periode, met vele strenge maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, gaat ook het bedrijfsleven weer langzaam op gang komen. Bij vele bedrijven hebben grotendeels van de mensen thuisgewerkt. Iedereen heeft zich flexibel opgesteld, en gezamenlijk hebben we ons ingezet tegen de bestrijding van het Covid-19 virus. Nu is het weer tijd om langzaam op gang te komen, met nog wel met de maatregelen in ons achterhoofd, en die we nog steeds opvolgen en zullen naleven.

Wat is er nu niet leuker dan om bijvoorbeeld een mooie koffiebar (met een echte Barista) in de lobby of entree te zetten, de medewerkers weer te verwelkomen, en ze te trakteren op een heerlijke verse bak koffie (espresso, cappuccino of thee), met een vers gebakken warme stroopwafel?

Om deze reden hebben wij een speciale actie bij de huur van een koffiebar. Vanzelfsprekend kunnen wij zeker rekening houden met de huidige maatregelen ter voorkoming van corona, aangezien gezondheid voor ons voorop staat. Als u hierover meer informatie hoe wij dit aanpakken, vraag ik u geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

De actie

Koffie stroopwafelsBij de huur van een koffiebar (of koffiekraam) met Barista voor minimaal 1,5 uur krijgt u er gratis vers gebakken warme stroopwafels bij (de hoeveelheid wafels is gelijk aan het verwachte aantal personen voor koffie). Deze stroopwafels worden ook vers gebakken op locatie door ons personeel.

Geldigheid

Als u uiterlijk 30 juni 2020 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2020 voor de koffiebar (met Barista), krijgt u er gratis vers gebakken warme stroopwafels bij (die vers op locatie worden gemaakt!). Zo kunnen u en uw gasten, klanten, familie of vrienden heerlijk van een vers kopje koffie met een lekkere warme stroopwafel genieten!

Heeft u in interesse in deze speciale koffiebar (met stroopwafel) actie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates