Speciale actie koffiebar

Back to Nieuws en updates
Koffie stroopwafels

Speciale actie koffiebar

Om er een warme winterperiode van te maken hebben wij deze leuke actie verlengd. En wat is er nu niet leuker dan een mooie koffiebar (met een echte Barista) buiten te hebben staan voor de deur, de medewerkers en/of gasten te verwelkomen, en ze te trakteren op een heerlijke verse bak koffie (espresso, cappuccino of thee), met een vers gebakken warme stroopwafel?

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona. Indien u wilt weten hoe wij dit in acht nemen, kunt u contact met ons opnemen. Buitenfeesten zijn ook zeer geschikt om de 1,5m te waarborgen (afhankelijk van de grootte van het buitengedeelte natuurlijk).

De actie

Koffie stroopwafelsBij de huur van een koffiebar (of koffiekraam) met Barista voor minimaal 1,5 uur krijgt u er gratis vers gebakken warme stroopwafels bij (de hoeveelheid wafels is gelijk aan het verwachte aantal personen voor koffie). Deze stroopwafels worden ook vers gebakken op locatie door ons personeel.

Geldigheid

Als u uiterlijk 28 februari 2021 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2021 voor de koffiebar (met Barista), krijgt u er gratis vers gebakken warme stroopwafels bij (die vers op locatie worden gemaakt!). Zo kunnen u en uw gasten, klanten, familie of vrienden heerlijk van een vers kopje koffie met een lekkere warme stroopwafel genieten!

Heeft u in interesse in deze speciale koffiebar (met stroopwafel) actie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Back to Nieuws en updates