Lentefeest bij de Consumentenbond in Den Haag

Back to Nieuws en updates

Lentefeest bij de Consumentenbond in Den Haag

Lentefeest bij de ConsumentenbondOp dinsdag 19 maart 2013 werd de jaarlijkse lente-borrel bij de Consumentenbond in Den Haag gehouden.

Op dit lente-feest wordt jaarlijks onder het genot van een hapje en drankje het begin van de lente gevierd. Nu is het begin van de lente dit jaar niet erg zonovergoten, maar dat was gelukkig niet van invloed op de gezellige sfeer van de bijeenkomst. Naast het ludieke karakter van de bijeenkomst, worden de medewerkers op deze bijeenkomst ook bijgepraat over actuele zaken die op het ogenblik spelen en van belang zijn. Daarnaast worden ook nieuwe en nog niet gelanceerde acties en overige zaken bekend gemaakt en zijn er mogelijkheden om hier vragen over te stellen.Lentefeest bij de Consumentenbond

Omdat de lente vaak met gezond en fruit wordt geassocieerd, waren wij met onze smoothie bar uitgenodigd bij de Consumentenbond om aldaar de lekkerste verse smoothies te maken. Qua fruit hadden wij banaan, aardbei, mango, annanas, bramen en frambozen meegenomen. In flink tempo hebben wij alle genodigden kunnen voorzien van de lekkerste vers gemaakte smoothies op locatie, vanuit onze gekoelde en gezellig aangeklede smoothiebar.

Organiseert u ook een feest of bijeenkomst en lijkt het u leuk om ook een smoothie bar te huren en uw gasten te voorzien van de lekkerste smoothies? Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.  Contact met ons opnemen kan via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, via de email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates