Ijscokar op Sound of the Undergound @ Café d’Anvers Antwerpen

Back to Nieuws en updates

Ijscokar op Sound of the Undergound @ Café d’Anvers Antwerpen

1 februari 2014 was het weer tijd voor Sound of the Undergound in café d’Anvers in Antwerpen.

Café d’Anvers is een club gevestigd in een voormalige kerk in de rosse buurt van Antwerpen. In 1989 is café D’Anvers geopend en over de jaren heen heeft de club haar naam gekerfd in de nachtclub geschiedenisboeken. Na vijfentwintig jaar is café d’Anvers nog altijd een van de vooraanstaande underground house clubs van Europa.

italiaanse ijscokar op sound of the underground in café d'anvers antwerpenIn de nacht van 1 februari 2014 heeft het Sound of the Underground feest plaatsgevonden in café d’Anvers. Met namen als Ugur Yurt, Arne en Gols beloofde het weer een spectaculaire nacht te worden, en niets is minder waar gebleken. De sfeer was geweldig, de muziek ging hard en de feestgangers nog harder.

Een lekker verfrissend ijsje kan natuurlijk niet uitblijven op een avond zo wild als deze. Wij hebben in de club een Italiaanse ijscokar verzorgd en de hele nacht de bezoekers getrakteerd op een heerlijk koud ijsje, waarna de feestende mensen weer fris en fruitig de dansvloer op konden gaan.

De hele nacht zijn de ijsjes er doorheen gevlogen en is er flink doorgefeest. Het is dan ook een fantastische nacht geweest waar je jaren later nog met een glimlach aan zal terugdenken.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates