Speciale actie stroopwafelkraam

Back to Nieuws en updates

Speciale actie stroopwafelkraam

Stroopwafelkraam beurs Duitsland Stuttgart

Na deze lange quarantaine periode, met vele strenge maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, komen er langzaam weer de kleinere privé feestjes en gaan bedrijven weer langzaam opstarten.

Om deze reden hebben wij een speciale actie bij de huur van een stroopwafelkraam of stroopwafelbar. Vanzelfsprekend kunnen wij zeker rekening houden met de huidige maatregelen ter voorkoming van corona, aangezien gezondheid voor ons voorop staat. Als u hierover meer informatie hoe wij dit aanpakken, vraag ik u geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

De actie:

Een gratis ijscokar met een vers ambachtelijk schepijs (verschillende smaken) bij de huur van een stroopwafelkraam of stroopwafelbar!

ijscokar op swan market voor kortdurend vrijwilligerswerk rotterdam

Geldigheid

Als u uiterlijk 31 juli 2020 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2020 voor een stroopwafelkraam of stroopwafelbar, krijgt u er een gratis ijscokar met een lekkere mix van ijssmaken bij (voor het aantal personen dat u de kraam besteld heeft). Zo kunnen u en uw gasten, klanten, familie of vrienden heerlijk genieten (tip: ons schepijs is ook heerlijk met stukjes warme stroopwafel erin!) van warme stroopwafels en heerlijk schepijs!

Heeft u in deze speciale stroopwafelkraam actie interesse?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

 

Share this post

Back to Nieuws en updates