Opening vernieuwde Nicolaas Maesschool Amsterdam

Back to Nieuws en updates

Opening vernieuwde Nicolaas Maesschool Amsterdam

Drukte @ Amsterdam Oud-ZuidOp donderdag 07 maart 2012 was het dan zover; de Nicolaas Maesschool in Amsterdam Oud-Zuid werd na grondige verbouwing feestelijk geopend. Alle kindertjes en hun ouders stonden al vroeg aan de poort en konden bijna niet wachten om naar binnen te mogen.

Om 08:30 uur ging de met ballonnen versierde poort open en kwam iedereen het schoolplein op. Bij de juffen en meesters konden alle kinderen een envelopje halen met een bonnetje voor een lekkere muffin, een mooie pen en een bekertje lekker warme chocolademelk en voor alle ouders was een heerlijke beker koffie beschikbaar.

Ballonnen oplaten @Nicolaas Maesschool AmsterdamOm iets voor 09:00 uur mochten de kinderen ballonnen oplaten en daarna werd het nieuwe schoolgebouw officieel geopend, middels het doorknippen van het rode lint. Na de opening was er een mogelijkheid voor een rondleiding door het prachtige schoolgebouw en om 10:00 uur gingen de lessen van start en was de heropening een feit.

De feestelijke chocolademelkkraam van MijnPartyservice was tezamen met de mobiele espressobar van Caffè La Strada uit Amsterdam een absoluut succes en zeker vanwege de koude ochtend wat het was, waren de warme dranken een lekkere traktatie.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates