Warme stroopwafels uitdelen voor Brink Climate Systems in de Frankfurt Messe op de ISH 2015

Back to Nieuws en updates

Warme stroopwafels uitdelen voor Brink Climate Systems in de Frankfurt Messe op de ISH 2015

Overzicht stand Brink Climate SystemsOp dinsdag 10 maart t/m vrijdag 13 maart 2015 was MijnPartyservice weer te vinden in Duitsland. Op de Frankfurt Messe waren er weer verse stroopwafels door ons op locatie gemaakt. Dit keer op de beurs; ISH 2015. De ISH is de grootste en meest toonaangevende beurs op gebied van installatie, sanitair en verwarming. Op deze beurs worden trends voor de komende jaren gepresenteerd en vele nieuwe productintroducties worden er door alle grote spelers in deze business gedaan. Voor zo’n beurs is de Frankfurt Messe zeer geschikt. In totaal hebben zij 10 enorm grote hallen met minimaal 3 verdiepingen. Ze zijn dan ook één van ’s werelds grootste vakbeursorganisatoren met een eigen beursterrein en meer dan 2000 medewerkers wereldwijd.

Stand Brink Climate SystemsMijnPartyservice was dit keer uitgenodigd door de klant Brink Climate Systems B.V. om er warme stroopwafels te bakken. Dit bedrijf is een Nederlandse fabrikant en leverancier van klimaatoplossingen voor het binnenklimaat van woningen en kleine utiliteitsgebouwen. De laatste jaren is Brink uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van gebalanceerde ventilatie met warmte terugwinning en internationaal erkende trendsetter op het gebied van woonhuis ventilatie.

Brink Climate System hostessesOp deze beurs wil Brink Climate Systems B.V. graag iets extra’s doen om klanten aan te trekken. Vandaar dat MijnPartyservice erbij was. Zoveel mogelijk bakken, en uitdelen aan zoveel mogelijk mensen, om overal Brink op de beurs te kunnen terug zien. Dit is hoe Brink het graag wilde zien. Met maximale capaciteit was er gebakken, maar altijd met een lach op het gezicht, en de mogelijkheid om even geïnteresseerd een kort praatje te maken met de potentiële klanten van Brink die een stroopwafel kwamen halen. Ook waren er door Brink hostesses geregeld die rondliepen om de wafels uit te delen. Zij zagen er zeer representatief uit en verzorgden buiten het uitdelen van de stroopwafels ook de drankjes voor de klanten.

Stroopwafels bleken wederom een zeer succesvolle marketingtool

Reclame stroopwafels Brink Climate SystemsIn deze vier dagen zijn er zo’n 2400 warme stroopwafels vers gemaakt en uitgedeeld. Allen netjes in een zakje waar omheen een gepersonaliseerd vouwmapje van Brink zat. Nederlandse stroopwafels omdat Brink Climate Systems B.V. uit Nederland komt, maar het vouwmapje duidelijk met hun naam en logo om zo nog meer bekendheid te krijgen, en overal op de beurs Brink terug te kunnen zien. De klant gaf ons aan zeer tevreden te zijn geweest over de geleverde dienst en ook over de kwaliteit van de wafels. Het was een erg succesvolle beurs geweest voor zowel Brink als MijnPartyservice.

Wilt u ook dat er stroopwafels worden uitgedeeld voor uw bedrijf op locatie met uw logo op het vouwzakje? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en voor de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates