Love & Marriage Beurs

Back to Nieuws en updates

Love & Marriage Beurs

  Op 4 en 5 februari 2012 strijkt het grootste trouwevent van Nederland weer neer in de Ahoy in Rotterdam. De Love & Marriage beurs is de trouwbeurs voor degene die een trouwerij in de planning hebben staan en nieuwsgierig zijn, naar alles op het gebied van bruiloftsfeesten en graag nog leuke ideeen willen opdoen. Kortom, alle vragen waar je tegenaan loopt bij een bruiloft zullen zeker beantwoord worden op de beurs.

Dit jaar zullen wij met MijnIJs.nl voor het eerst op de beurs te vinden zijn. Samen met onze mooiste ijscokarren zullen wij acte de presence geven en voor diegene die serieus geïnteresseerd zijn in een mooie ijscokar op hun bruiloft hebben wij een aantal smaken bij ons, zodat u kunt proeven welk super lekker ambachtelijk schepijs wij meenemen naar uw bruilofstfeest.

In de aanloop naar de beurs zullen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen voor wat betreft ons bezoek aan de beurs, dus kijk zeker regelmatig op onze site of op de site http://www.mijnijs.nl.

Graag verwelkomen wij de aanstaande bruidsparen bij onze stand op de beurs en bespreken wij al uw wensen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.Love and Marriage Beurs

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates