IJsjes uitdelen op de kermis voor het Rode Kruis

Back to Nieuws en updates

IJsjes uitdelen op de kermis voor het Rode Kruis

Kermis Barendrecht

De ijskar bij de kermis voor het Rode KruisVan dinsdag 21 april tot en met donderdag 30 april was er kermis in Barendrecht op het plein voor het gemeentehuis. Voor jong en oud was er van alles te beleven. Vele attracties staan er en natuurlijk ook snoeptentjes. Kermis is leuk voor iedereen, maar niet iedereen kan hier makkelijk heen. Denk dan bijvoorbeeld aan geestelijke en gehandicapten kinderen, maar ook volwassenen. Zij vinden kermis helemaal geweldig, maar hebben zelf niet de middelen om te komen. Daarom heeft het Rode Kruis elk jaar een middag dat zij met een grote bus naar de kermis komen en mensen met een geestelijke en- of lichamelijke beperking meenemen om 1,5 uur op de kermis van alles te gaan doen. Deze mensen zie je dan echt genieten. Met een brede lach lopen zij over de kermis heen.

Het Rode Kruis Nederland

Het Rode kruis is een zeer goed doel. In Nederland werken er maar liefst 35.000 vrijwilligers. Zij werken in of hun eigen woonplaats of de regio. Via deze afdelingen biedt het Rode Kruis in het hele land hulp aan. Door de manier waarop het Rode Kruis georganiseerd is, hebben ze goed zich op de hulpbehoeften in Nederland, waardoor ze snel kunnen handelen en helpen.

De ijscokar op de kermis

Standaard ijscokar Rode KruisMijnPartyservice was gevraagd om op de kermis hier met de standaard ijscokar te gaan staan. Deze glinsterende witte ijskar is eenvoudig, maar toch leuk. Zeker met wat versiering erbij. Het Rode Kruis had dan ook ballonnen meegenomen om de ijscokar nog mooier te maken. Alle (gehandicapte) kinderen en volwassenen, maar ook de medewerkers van het Rode Kruis konden bij ons een ijsje komen halen. Verschillende smaken vers ambachtelijk schepijs hadden wij bij ons. Leuke kleuren en smaken waren meegenomen; bubble gum, blauwe banaan, aardbeien, vanille en straciatella. Ze konden kiezen tussen een hoorntje of een bakje. Vrolijk stonden ze voor de ijscokar om hun keuze aan te wijzen en daarna heerlijk van het ijsje te genieten.

Het was weer zeer leuk deze opdracht te mogen doen en alweer voor het 3e jaar . Zeker de dankbaarheid van alle (gehandicapte) mensen heeft zeer goed gedaan.

Heeft u ook interesse in de standaard ijscokar?

Voor een betaalbare prijs van € 50,- exclusief BTW per dag is deze te huren. Deze kunt u dan zelf leuk versieren met posters of ballonnen. IJs is ook mogelijk om bij ons te bestellen. Wij hebben meer dan 30 smaken in ons assortiment. Indien u interesse heeft vragen wij u gerust geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates