Shapeways bedrijfsfeest @ Eindhoven

Back to Nieuws en updates

Shapeways bedrijfsfeest @ Eindhoven

Zaterdag 26 juli 2014 was het weer tijd voor een gezellig bedrijfsfeest voor de werknemers van Shapeways in Eindhoven.

Shapeways is de markplaats als het gaat om 3D printen. Zij vormen een gemeenschap en maken het mogelijk voor ontwerpers om deze 3D technologie te gebruiken om zo fantastische producten het leven in te roepen. Zo worden er geweldige producten mogelijk gemaakt, zoals onder andere IPhone hoesjes, trouwringen, model treinen en industriële onderdelen.bedrijfsfeest van shapeways met stier en suikerspin

Voor de werknemers van Shapeways is er op zaterdag 26 een groot bedrijfsfeest georganiseerd. Om hier een grote dolle pret van te maken is er gezorgd voor een groot aantal activiteiten waar de feestgangers zich bezig mee konden houden. Zoals elk feest nodig heeft is er uiteraard gezorgd voor muziek, gedraaid door een live DJ. Er is een mechanische stier opgezet waar de mensen hun rodeo talenten op de proef konden stellen en er werd gezorgd voor het enige echte feest snoep, namelijk de suikerspin. Er werden op locatie verse suikerspinnen gemaakt die bij iedereen weer een grote hit waren.

Het feest in vanzelfsprekend bij iedereen aanwezig goed in de smaak gevallen, en legt de lat weer een stukje hoger voor volgend jaar.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates