Ijsjes op de Eurekaweek @ Erasmus Rotterdam

Back to Nieuws en updates

Ijsjes op de Eurekaweek @ Erasmus Rotterdam

Woensdag 20 augustus was de informatiemarkt van de Eurekaweek volop in gang en hier was ook deVrijwilligerswerk Rotterdam aanwezig met een Italiaanse Ijscokar.

Vrijwilligerswerk Rotterdam is ontstaan uit meerdere Rotterdamse vrijwilligers steunpunten. De medewerkers zetten zich in voor een groot aantal verschillende organisaties en bedrijven, maar ook voor individuele mensen die zich bezig willen houden met vrijwilligerswerk.Erasmus universiteit

De Eurkeaweek is een kennismakingsweek voor de eerstejaars studenten van de Erasmus Universiteit. Dit is dus een mooie kans om de studenten in contact te brengen met vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk Rotterdam kan op de informatiemarkt gemakkelijk in contact komen met de studenten en hen informeren over de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Nu is het natuurlijk belangrijk om de aandacht van de studenten te krijgen en te houden en hierdoor was er een authentieke Italiaanse ijscokar aanwezig van waaruit lekkere ijsjes werden geschept om deze uit te delen.

Door de combinatie van de heerlijke ijsjes en de initiële interesse voor het vrijwilligerswerk is er een goede opkomst geweest en zijn misschien wel de toekomstige vrijwilligers onstaan.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates