Speciale actie ijscokar met schepijs

Back to Nieuws en updates
italiaanse ijscokar

Speciale actie ijscokar met schepijs

Omdat ijs altijd wel gewaardeerd word (helemaal in de zomer) hebben wij een leuke actie bedacht. U kunt genieten van een lekker ijsje met een leuke ijscokar. Deze ijscokar kan bijna overal staan en maakt uw feestje of andere gelegenheid extra leuk.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona. Indien u wilt weten hoe wij dit in acht nemen, kunt u contact met ons opnemen.

De actie:

Bij de huur van een Italiaanse, authentieke of standaard ijscokar met vers ambachtelijk schepijs krijgt u 10% korting op de prijs van het vers ambachtelijk schepijs, en krijgt u er gratis voldoende slagroom (merk: Debic, gesuikerd) en diverse toppings bij. Denk aan toppings zoals: mini smarties, karamelblokjes, krokante nootjes, discopdip, marshmellows.

Ook geldig voor losse schepijs bestellingen (zowel bezorgingen als eventueel afhalen) van minimaal 10 liter ijs, hierbij krijgt u 10% korting op de prijs van het schepijs zelf, en krijgt u er gratis slagroom en toppings bij (voldoende voor de hoeveelheid dat besteld is).

Geldigheid

Als u uiterlijk 30 september 2020 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2020 voor een ijscokar met vers schepijs, krijgt u 10% korting op het schepijs zelf, en krijgt u er gratis slagroom en toppings bij. Zo kunnen u en uw gasten, klanten, familie of vrienden heerlijk genieten van vers ambachtelijk schepijs met de heerlijkste toppings. Dit maakt het een echt feestje!

Heeft u in deze speciale ijscokar (of losse schepijs bestelling) actie interesse?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates