Opening Simon Tahamata plein @ Capelle aan den IJssel

Back to Nieuws en updates

Opening Simon Tahamata plein @ Capelle aan den IJssel

opening sportplein OostgaardWoensdag 24 september 2014 was de opening van het Simon Tahamata plein in Capelle aan den IJssel.

Ter ere van de opening van het Simon Tahamata plein is er een voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Hieromheen werd er uitbundig feest gevierd en hebben wij frisdrank geserveerd en popcorn gepopt voor de kinderen.opening Simon Tahamata plein

Burgemeester van Capelle aan den IJssel Frank Koen en oud voetbalinternational Simon Tahamata hebben het feest ingeluid met de opening van het plein door het nieuwe straatnaambord te onthullen en natuurlijk het rode lint door te knippen.

eventcateringEen feest zonder muziek is natuurlijk geen feest en voor deze reden was er de hele dag een dj bezig met plaatjes draaien. Voor de niet voetballende kinderen hebben wij binnen in het Moluks ontmoetingscentrum Nunu Mahua een fantastisch springkussen opgezet waar de kinderen geen genoeg van konden krijgen.

Naast het plein, wat wij versierd hadden met ballonnen, hadden wij tevens een grote tent opgezet waar de frisdrank en popcorn te verkrijgen was. Daarnaast hadden wij tevens bedienend personeel, wat de drankjes ook binnen uitserveerden.stichting nunu mahua

Ondanks het slechte weer, was de opkomst enorm en is het een enorme gezellige middag geweest.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates