Feest bij Corrino Media Group in Amsterdam

Back to Nieuws en updates

Feest bij Corrino Media Group in Amsterdam

Bedrijfsfeest bij Corrino in AmsterdamOp vrijdag 22 februari 2013 was het feest bij de Corrino Media Group in Amsterdam.

Dit  full-service multi-disciplinair productiebedrijf voor audiovisuele media is een bedrijf wat een heel breed scala aan diensten aanbiedt; van videoclip tot speelfilm en van corporate film tot registratie. Enkele opdrachtgevers van Corrino Media Groupzijn onder andere 3FM, BNN en NPO en ook is Corrino Media Group nauw betrokken bij de registratie van Serious Request en zij mogen zich dan ook de specialist noemen op het gebied van “radio op TV”.

Snackwagen en winterkraam bij Corrino Media Group in Amsterdam

Het feest was georganiseerd op de vestigingslocatie en het was verbazingwekend om te zien hoe het pand was omgetoverd tot feestlocatie. Het volledige kantoor was verdwenen en daarvoor in de plaats was een multi-media feestzaal gekomen. Licht en geluid, een radiostudio, filmhoek, een fantastische DJ-booth en natuurlijk podium en barren waren opgebouwd en in niets leek het meer op een kantoorpand.

Gedurende de avond en nacht kwamen er ongeveer 800 genodigden op het feest en waren er verschillende optredens. Danseressen, een fanfare en een optreden van De Kraaien waren slechts een onderdeel van een fantastische avond en nacht.

De avond en nacht was ijzig koud en MijnPartyservice was aanwezig met een winterse kraam met warme chocolademelk met slagroom, heerlijke verse ambachtelijke erwtensoep, warme glühwein en worstenbroodjes. Daarnaast hadden wij ook onze snackwagen meegenomen voor verse patat, broodjes hotdogs en broodjes hamburgers en al deze zaken vonden tot aan het einde van de nacht ook gretig aftrek, want wat is er nou lekkerder als een heerlijke warme snack tijdens en na afloop van zo een waanzinnig feest.Bedrijfsfeest bij Corrino in Amsterdam op 22 februari 2013.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates