Een geslaagde beursdeelname

Back to Nieuws en updates

Een geslaagde beursdeelname

Trakteer op stroopwafels, koffie, smoothies of ijs

Voor elk bedrijf die deelneemt aan een beurs, is elke beurs opnieuw spannend. Vooraf weet je altijd, dat de achteraf de vraag gesteld gaat worden of het een geslaagde beursdeelname is geweest en er genoeg leads zijn verzameld. Komt deze vraag niet van het management, dan zal deze vraag ongetwijfeld door branchegenoten of bezoekers worden gesteld.

een geslaagde beursdeelname met barista en stroopwafels op beursDe vraag is natuurlijk, hoe je een beursdeelname door middel van iets extra’s te doen, juist dat stukje meerwaarde kan geven, waardoor een geslaagde beursdeelname alweer een stukje dichterbij komt. In dit artikel zullen wij een aantal tips geven waar u als standhouder extra bezoekers naar uw stand zult kunnen trekken.een geslaagde beursdeelname met stroopwafels bakken en barista

1) Wij schreven het al in de kop van dit artikel; trakteer uw bezoekers aan uw stand op ijs, koffie (een professionele espressobar met Barista), smoothies of snoep. In de loop der jaren hebben wij op talloze beurzen gebruik gemaakt van geurmarketing. Middels geurmarketing trekt u bezoekers naar uw stand, of ze nu willen of niet. Stroopwafels bakken op de beurs is een prachtige marketingtool. Zeker als Nederlands bedrijf, maakt u een onvergetelijke indruk op uw klanten. Zowel in Nederland als wereldwijd is het bakken van verse stroopwafels altijd een fantastisch succes. Combineer dat met een heerlijke koffiebar, waar bijvoorbeeld evntueel in de middag ook gezonde smoothies gemaakt worden en u heeft een absolute trekpleister.

2) Golf; een prachtige sport die ook bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Huur een golfsimulator en nodig de bezoekers uit voor een proefslag. Met een golfsimulator op uw stand, is het ook gelijk eenvoudig om een leuke prijs te koppelen aan diegene die bijvoorbeeld een hole-in-one slaan.

3) Mannen blijven altijd kinderen wordt er wel eens gekscherend gezegd, maar een racebaan  of simulator op uw stand, trekt echt niet alleen maar mannen aan. Sowieso trekt u al aandacht met deze activiteit, maar ook hier geldt weer, koppel er een wedstrijd element aan vast en u heeft weer diverse extra tools in handen om potentiële klanten binnen te halen op uw stand.

4) Huur een grijpmachine voor op uw stand! Een aantrekkelijke grijpmachine (met veel verlichting bijvoorbeeld) waarbij een geliefde gadget te grijpen is, waarmee u uw product onder de aandacht kunt brengen. Als u bij deze machine dan ook nog een slogan zet met “waarom voorbij gaan aan product x? Grijp nu uw kans!”, dan is ook hier weer extra aandacht voor uw stand een garantie.

U wilt ook een geslaagde beursdeelname?

U wilt dus ook een geslaagde beursdeelname? Op de website beursstand.nl vindt u nog veel en veel meer interessant nieuws over beurzen, maar daarnaast kunt u natuurlijk ook juist direct met ons contact opnemen als u interesse heeft in bijvoorbeeld stroopwafels bakken op uw beursstand, ijs uitdelen, een koffiecorner of smoothiebar. Wij hebben hier al vele jaren ervaring mee in zowel Nederland, als ook op beurzen en tentoonstellingen in Europa en daarbuiten. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en informeer welke mogelijkheden voor u het meest geschikt zijn welke wij u kunnen aanbieden, zodat u de kans vooraf al een stuk groter wordt, dat u achteraf kunt zeggen dat het een geslaagde beursdeelname is geweest.

Share this post

Back to Nieuws en updates