Speciale actie snackkar

Back to Nieuws en updates
Snackkar

Speciale actie snackkar

Om er thuis of in de buurt een gezellig en lekker feestje van te maken hebben wij een leuke actie met onze gezellige compacte snackkar!

Dit is mogelijk voor grote groepen, maar is ook zeker geschikt voor de kleinere groepen.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona. Indien u wilt weten hoe wij dit in acht nemen, kunt u contact met ons opnemen. Buitenfeesten zijn ook zeer geschikt om de 1,5m te waarborgen (afhankelijk van de grootte van het buitengedeelte natuurlijk).

De speciale actie:

Gratis extra frietjes evenals warme pindasaus met gesnipperde uitjes bij de huur van een snackkar op locatie (i.c.m. menu 1A)!

Kiest u voor populaire snack menu 1A, dan krijgt u standaard het volgende:

Snack menu 1A: puntzak met friet en een snack * keuze uit kroket, frikandel of kaassoufflé * Sauzen: mayonaise, curry en ketchup

Nu dus met deze gratis extra’s:

Niet één puntzak friet, maar onbeperkt friet (wel gerekend voor het aantal mensen dat is geboekt), met ook heerlijke warme pindasaus en uitjes!

Prijs per persoon € 4,00 excl. BTW (inclusief snackkar met personeel, onbeperkt friet, lekker snacks en diverse sauzen zoals warme pindasaus (met uitjes), mayonaise etc.)
( op basis van minimaal 20 personen excl. transportkosten, excl. personeel.)
( vanaf minimaal 80 personen zijn de transportkosten en personeelskosten inclusief)

Onze personeelskosten zijn € 23,50 excl. BTW p.p.p.u.

Voor verdere informatie en voorwaarden over onze snack menu’s, verwijs ik u naar de pagina snackkar op de website, of kunt u hierover contact met ons opnemen.

Geldigheid

Als u uiterlijk 28 februari 2021 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2021 voor een snackkar met menu 1A, krijgt u heerlijke pindasaus met uitjes en onbeperkt gratis friet erbij!

Heeft u interesse in deze speciale actie van de snackkar?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates