Nieuwjaarsborrel Plusmarkt Meeuw Spijkenisse

Back to Nieuws en updates

Nieuwjaarsborrel Plusmarkt Meeuw Spijkenisse

Op 6 januari 2018 hebben wij de nieuwjaarsborrel van de Plusmarkt gehost. Voor het feest waren meerdere soorten hapjes en drankjes aanwezig. Hiernaast waren er meerdere special acts voor de medewerkers.

Activiteiten

De Plusmarkt had zelf al de hapjes en dranken voor ons klaargezet. Verder hebben wij het gehele feest voor hen uit handen genomen; zowel de gehele bediening als de verzorging van alle non-food.

Ook een geluidsinstallatie met 2 grote speakers hebben wij voor hen geplaatst en volledig geïnstalleerd zodat iedereen de presentaties prettig kan horen. Tevens hebben wij de headsets voor het openingswoord van de filiaalmanager en de 2 special acts volledig afgesteld en geleverd.

MijnPartyService heeft een eigen mobiele keuken die buiten overal neergezet kan worden. Bij dit feest hebben wij alle snacks buiten gefrituurd om alle geuren buiten te houden.

Rondom het feest heeft ons team ervoor gezorgd dat alles representatief blijft door elke paar minuten de gebruikte glazen op te halen en eventuele borrelhapjes bij te vullen.

Heeft u ook interesse in een verzorgde nieuwjaarsborrel met ervaren horeca personeel?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates