Verjaardags barbecue @ Spijkenisse

Back to Nieuws en updates

Verjaardags barbecue @ Spijkenisse

Zaterdag 6 september was het tijd voor een feestje. Een verjaardag is natuurlijk altijd reden voor een feestje en wat is er nu beter dan een barbecue feest.

In Spijkenisse was er een jarig en omdat het weer het gelukkig nog toeliet is dit een gezellig barbecue feest geworden, want wat is er nu leuker om een verjaardag te vieren in de tuin met familie en vrienden die omringd worden door heerlijk eten.barbecue op verjaardag in spijkenisse

Wij hadden een tent opgezet en twee grote barbecues hierin geplaatst. Op een buffettafel bekleed met een zwarte rok waren de sauzen en salades opgesteld. Er was heerlijk vers stokbrood en smeuïge kruidenboter, maar het hoogtepunt was natuurlijk het heerlijke vlees. Wij hadden allerlei verschillende soorten vlees en vis beschikbaar zoals onder andere, schouderkarbonades, saté, barbecueworsten en heerlijk gemarineerde vis spiesen.

Aan de reacties van de feestgangers te zien is het barbecue feest een enorm succes geweest. Iedereen heeft een leuke dag beleeft en zich rond gegeten aan het heerlijke vlees en de lekkere frisse salades.

Share this post

Back to Nieuws en updates