Frietkar en superwafels bij basisschool Ababil

Back to Nieuws en updates

Frietkar en superwafels bij basisschool Ababil

Holland themafeest op basisschool Ababil

Op 9 april hebben wij frietjes met (halal) snacks en super stroopwafels uitgedeeld bij basisschool Ababil. Ababil is een islamitische basisschool gelegen in Schiedam.

Activiteiten

Wij hebben heerlijke frietjes met snacks uitgedeeld, w.o. bami hap, kipcorn, kaassoufflé, rundvlees frikadel en rundvlees kroket. Na deze lekkere traktatie hebben wij ook super stroopwafels gebakken. Een heerlijke maaltijd dus! Deze typische Hollandse traktatie viel dan ook zeker in de smaak. De stroopwafel kraam was extra leuk versierd met onze nieuwe Oud-Hollandse delfsblauwe rok.

Halal

Het is ook mogelijk halal- vlees en producten te bestellen in onze catering concepten. Wij hebben contacten met diverse groothandels met halalproducten, slagerijen en supermarkten.

Heeft u ook interesse in een frietkar of stroopwafelkraam?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Share this post

Back to Nieuws en updates