Stroopwafelkraam tijdens verbouwing station Den Haag Nieuw Centraal

Back to Nieuws en updates

Stroopwafelkraam tijdens verbouwing station Den Haag Nieuw Centraal

ProRail NS stroopwafels bakken tijdens de verbouwing Den Haag Nieuw CentraalIn het weekend van 14 en 15 juli waren wij te vinden op Den Haag Centraal Station. In dit weekend was men op vrijdag 13 juli begonnen met het slopen van het dak van de stationshal van Den Haag Centraal en deze klus moest op maandagochtend 16 juli volledig geklaard zijn. Het verbouwen van het station is echt een geweldige klus en ook heel indrukwekkend om te zien. In het weekend van 13 tot 16 juli werd het dak er zoals gezegd dus in zijn geheel afgesloopt. In het volgende weekend wordt het tijdelijk werkplatform afgemaakt en nog een weekend later wordt gestart met de staalconstructie voor het nieuwe glazen dak. Na dit laatste weekend moet de stationshal weer overdekt zijn.

Ondanks dat men alles in het werk stelt om de overlast tot een minimum te beperken, is het niet te voorkomen dat de reiziger er toch soms wat van merkt. In de drie weekenden in juli waarin de werkzaamheden zoals hierboven plaatsvinden, worden uitgevoerd, is de stationshal afgesloten voor alle reizigers. De combinatie van NS, ProRail en Den Haag Nieuw Centraal wilden dan ook graag iets doen voor de reizigers die moesten omlopen en boden daarom een gratis stroopwafel aan.Stroopwafels bakken op Den Haag Nieuw Centraal

MijnPartyservice had voor deze gelegenheid de stroopwafelkraam een gezellig oud-Hollands tintje meegeven en het geheel werd erg enthousiast ontvangen door de reizigers en iedereen was het erover eens dat het omlopen met een gratis stroopwafel helemaal niet erg was en namens de reizigers kregen wij dan ook heel veel positieve reacties en complimenten op deze actie van de NS, ProRail en Den Haag Nieuw Centraal, welke wij dan ook hebben overgebracht naar hen.

Oud-Hollandse stroopwafelkraam op Den Haag Nieuw CentraalIn totaal hebben wij op zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur ruim 2600 reizigers voorzien van een vers gebakken en lekker warme stroopwafel.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates