Sinterklaas is in het land!

Back to Nieuws en updates
Zwarte pieten actie

Sinterklaas is in het land!

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!

Ja, het is EINDELIJK weer zover. Sinterklaas en Zwarte Piet zijn vandaag in Dordrecht aangekomenZwarte piet heeft dit jaar flink geoefend om ook MijnPartyservice van dienst te kunnen zijn. Nadat zij de laatste weken nog hard hebben gewerkt, kunnen ze nu dan toch echt de allerbeste stroopwafels bakken, poffertjes bakken, winter BBQ-en, suikerspinnen draaien en overheerlijke popcorn make!

Wilt u graag dat Zwarte Piet zijn kunsten bij uw bedrijf, vereniging, feest, of bij u thuis komt laten zien? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Vanaf zaterdag 12 november t/m 5 december pakjes avond kunt u de getrainde Pieten inhuren. Sinterklaas heeft zijn best gedaan om alle Pieten bij ons op training te sturen, maar dat is helaas niet gelukt. Om er dus zeker van te zijn dat de Pieten bij u kunnen komen, neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op en vermeld erbij dat u geen normaal personeel wilt, maar enkel Zwarte Pieten.

De Pieten zijn altijd met z’n tweeën en in te huren vanaf 1 uur (of langer). Wij kunnen u garanderen dat deze Pieten met een zak vol pepernoten komen en daarbij de geleverde diensten zullen uitvoeren volgens onze standaard. Wij kunnen u garanderen dat het erg vrolijke en gezellige Pieten zijn die wij hebben getraind! U en de kinderen zullen genieten van een leuk Sinterklaasfeest!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates