Stroopwafelkraam bij Het Arnhems Radiotherapeutisch Instituut (ARTI)

Back to Nieuws en updates

Stroopwafelkraam bij Het Arnhems Radiotherapeutisch Instituut (ARTI)

Stroopwafelbakker bij ARTI tbv Alpe d'HuZes
Stroopwafelbakker bij ARTI tbv Alpe d'HuZes

Op dinsdag 24 april 2012 was MijnPartyservice met de stroopwafelkraam te gast bij Het Arnhems Radiotherapeutisch Instituut (ARTI).

Op deze dag hebben wij lekkere warme stroopwafels gebakken die verkocht werden ten behoeve van het project Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij de deelnemers één tot zes keer op één dag de Alpe d’Huez per fiets beklimmen. Het beklimmen van de Alpe d’Huez per fiets wordt niet zomaar gedaan, maar om geld op te halen voor het KWF-fonds. Het KWF-fonds op zijn beurt, start met dit geld programma’s met als thema goed, gelukkig en gezond leven met kanker. Wat helemaal bijzonder is aan het project Alpe d’HuZes, is dat de stichting Alpe d’HuZes een antistrijkstokbeleid hanteert en alle giften voor 100% naar het onderzoekfonds gaan! Dit jaar is het project Alpe d’HuZes extra bijzonder voor het ARTI, omdat er 8 medewerkers van ARTI actief gaan deelnemen aan Alpe d’HuZes.

Voor MijnPartyservice was het een bijzondere dag; op een voor ons toch wel bijzondere locatie waar veel mensen langskwamen die worden geholpen aan die vreselijke ziekte, mochten wij ons kleine steentje bijdragen en stroopwafels bakken om het project Alpe d’HuZes onder de aandacht te brengen.

 Vanaf deze plaats willen wij dan ook ons respect uitspreken voor alle medewerkers van het ARTI en natuurlijk in het bijzonder de acht medewerkers van het ARTI heel veel succes toewensen bij het beklimmen van de Alpe d’Huez!

Stroopwafels bakken @ ARTI - 2012

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates