Opening spoedplein Haga Ziekenhuis in Den Haag

Back to Nieuws en updates

Opening spoedplein Haga Ziekenhuis in Den Haag

Haga ziekenhuis Den Haag opening spoedpleinOp 4 september 2012 werd op een feestelijke wijze het spoedplein van het Haga ziekenhuis in Den Haag gevierd. Demissionair minister Edith Schippers van VWS verrichte de opening van de grootste en meest moderne Spoedeisende hulp van de regio Haaglanden.

Speciaal voor deze dag waren wij met 4 ijscokarren richting Den Haag getogen om deze feestelijke opening gedurende de dag al in te luiden. Opnieuw was ook het weer ons enorm goedgezind en was het een warme en stralende dag en dag was te merken aan de stormloop aan de ijscokarren. Ruim 3.000 ijsjes hebben wij voorafgaand aan de officiële opening uitgedeeld en het personeel van het Haga ziekenhuis en zijn bezoekers.Haga Juliana KinderZiekenhuis ijscokar opening spoedplein

Op de locatie Leyweg hadden wij drie karren neergezet en op de locatie Juliana Kinderziekenhuis op de Sportlaan hadden wij ook nog als verrassing een ijscokar met vers ambachtelijk schepijs neergezet en op beide locaties liep het storm. Hieronder vindt u nog een leuke en interessant filmpje over de opening van het spoedplein.

Share this post

Back to Nieuws en updates