Nationale DonatiePas

Back to Nieuws en updates

Nationale DonatiePas

nationale donatiepas logoBij MijnPartyservice zijn wij natuurlijk altijd in een vrolijke en feestelijke stemming. Wij zorgen voor de meest spectaculaire feesten, het lekkerste eten en de mooiste verrassingen voor jong en oud. MijnPartyservice is echter ook een bedrijf wat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan en van uit dat standpunt streven wij er dan ook naar om deze verantwoording op alle mogelijke gebieden te nemen.

Net als bij veel andere bedrijven worden wij ook talloze malen per jaar benaderd om ons vrijwillig in te zetten en producten en diensten te leveren voor goede doelen, maar ondanks alle goede bedoelingen van de mensen die ons hiervoor benaderen is dat vaak niet mogelijk, omdat het niet te combineren is met andere activiteiten.

Enige tijd geleden zijn wij in contact gekomen met de mensen achter de nationale DonatiePas en na een uitgebreid gesprek en alles goed bekeken te hebben, hebben wij besloten om met hen in zee te gaan. Waarom? Heel simpel: de nationale DonatiePas is een initiatief van “Stichting met een Hart” en ondersteunt precies die doelen waar wij ons in kunnen vinden. Stichting met een Hart zet zich op landelijk niveau in voor zwakkeren, minderbedeelden en kansarmen in de maatschappij en sluit niemand uit en zet zich vanuit die gedachte in, voor een beter leven voor mens én dier en deze gedachte spreekt MijnPartyservice erg aan en wij dragen deze stichting dan ook een warm hart toe en willen graag onze medewerking hieraan verlenen.

Wilt u meer weten over de nationale DonatiePas en het werk van de “Stichting met een Hart”? Kijk dan eens op de sites http://www.nationaledonatiepas.nl en http://www.stichtingmeteenhart.nl

Onze aanbieding voor de nationale DonatiePas:

Eerste uur ijscokar gratis een ijscoman of -vrouw erbij.

MijnIJS
Majoraandonk 16
3206 CA  Spijkenisse

Geldig tot 17-02-2013 met

  • Nationale DonatiePas
  • Sport DonatiePas
  • Wedding DonatiePas

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates