Warme chocolademelk op station Den Haag CS

Back to Nieuws en updates

Warme chocolademelk op station Den Haag CS

Den Haag Nieuw CentraalDinsdag 7 februari 2012 was tot nu toe de koudste dag van deze winter. Het was gemiddeld – 7,2 graden Celsius met een scherp windje, waarbij de temperatuur zelfs zakte naar -11,6 graden Celsius. Echt weer dus om snel de warmte op te zoeken, of anders lekker opgewarmd te worden met warme chocolademelk en dit laatste heeft MijnPartyservice dan ook gedaan. Aan ruim 2.350 reizigers heeft MijnPartyservice lekkere verse warme chocolademelk uitgedeeld. Op 3 verschillende punten van het treinstation Den Haag Centraal Station waren wij te vinden met onze verschillende winterse chocolademelkkramen. De winterkramen waren gedecoreerd met winterse poppen en/of met vrolijk gekleurde winterse lichtjes. Reizigers werden nu ondanks het koude weer, het rommelige station en de spanning of de treinen op tijd gaan, aangenaam verrast met het lekkere warme drankje en de vrolijk versierde kraam.Den Haag Nieuw Centraal chocolademelkkraam

MijnPartyservice was ingehuurd door communicatiebureau cimon (http://www.cimon.nl). Cimon voert de communicatie rond grote werkzaamheden aan Den Haag Nieuw Centraal. Opdrachtgevers van hen zijn onder andere de NS, ProRail en de gemeente Den Haag. Om de hinder voor de reizigers te verminderen wilde zij op deze barre winterdag ook iets voor hen doen en zo kwam cimon dus bij ons terecht.

Den Haag Nieuw CentraalMijnPartyservice vindt het belangrijk de klanten van dienst te zijn op alle momenten, alle tijden en in alle weersomstandigheden. Niets houdt ons tegen om onze klanten tevreden te stellen. Wij vinden het belangrijk dat de klanten altijd op ons kunnen bouwen.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates