Speciale actie: buffetten

Back to Nieuws en updates
Gezond buffet

Speciale actie: buffetten

Heerlijk optimaal genieten van je verjaardag, jubileum, of een andere gelegenheid?! Bekijk dan snel onze complete buffetten, waar nu ook een leuke actie voor is bedacht! De buffetten zijn zowel mogelijk om te laten bezorgen als voor catering op locatie.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona. Indien u wilt weten hoe wij dit in acht nemen, kunt u contact met ons opnemen.

De speciale actie:

Als u nu kiest voor een van onze buffetten krijgt u 10% korting over het gekozen menu. Voor meer informatie over de buffetten verwijs ik u door naar de pagina buffetten, of voor verdere informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Geldigheid

Als u uiterlijk 31 mei 2021 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2021 krijgt u 10% korting op het gekozen buffet.

Heeft u interesse in deze buffetten actie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Back to Nieuws en updates