Nieuwe barbecue menu’s

Back to Nieuws en updates

Nieuwe barbecue menu’s

Het barbecue seizoen 2019

bbq feest op locatieHet barbecue seizoen van dit jaar staat weer voor de deur. Om deze reden heeft MijnPartyservice nieuwe barbecue menu’s samengesteld. Een keuze uit 10 menu’s is mogelijk, maar daarnaast is het vanzelfsprekend ook nog steeds mogelijk zelf een menu samen te stellen. Zet de stampot en erwtensoep dus maar opzij, laat het zonnetje maar veel mogen schijnen en het is tijd voor gezellig barbecueën! Het is toch heerlijk om met een goed gezelschap lekker informeel te kunnen eten, met elkaar te kunnen kletsen, en een gezellige avond buiten te hebben?! Omdat het barbecueën zelf toch aardig wat voorbereidingen vergt, er diverse barbecuematerialen voor nodig zijn, er achteraf toch aardig wat ‘vuil’ is om schoon te maken, nemen wij deze taken graag voor u uit handen! Voor ieder wat wils hebben wij daarom een lijst van 10 nieuwe barbecue menu’s.

De verschillende barbecue menu’s:

Barbecue bijgerechtenLekker vlees en vis moet op de barbecue, maar een barbecue is niet compleet naast lekkere verse bijgerechten. Ook is de kwaliteit van het eten vaak van groot belang. Onze barbecue menu’s kunnen u daarin zeker tegemoet komen. Van kleinere tuinfeestjes, iets grotere straatbarbecues, barbecuefeesten op sportverenigingen, tot exclusievere barbecuefeesten voor bruiloften, zijn mogelijk bij ons en hiervoor zijn deze menu’s zeker passend. Tevens is het mogelijk zelf een barbecue menu samen te stellen. Ook vlees en vis dat niet op het menu staat, zijn vaak bij ons te verkrijgen, en ook bijna alle andere bijgerechten kunnen door ons worden gemaakt.

Hierbij een overzichtje van de nieuwe barbecue menu’s:

Verdere informatie en details van de verschillende menu’s kunt u vinden op de pagina van ‘complete barbecue feesten op locatie

Wij komen deze nieuwe barbecuemenu’s graag voor u verzorgen en ons barbecue en horecapersoneel is u graag van dienst!

Gezonde verantwoorde barbecuemenu’s

Al ons vlees en vis is van zeer goede kwaliteit. Wij weten ook altijd dat ons vlees bij de slacht goed behandeld is. Deze betrouwbare leveranciers heeft een van de eigenaren meegenomen uit zijn tijd dat hij een slagerij had in Rotterdam.

Naast de behandeling van de dieren en het vlees, vinden wij het ook belangrijk dat er verantwoord gelet wordt op onze eigen gezondheid. Om die reden hebben wij in de nieuwe barbecue menu’s meer vis, groenten en verschillende salades gedaan. Het is belangrijk dat er genoeg vitamines en mineralen binnenkomen, ondanks barbecues vaak gegeven worden op feestjes of speciale gelegenheden, dus dit niet elke dag is. Juist eigenlijk met deze verandering in de menu’s is het geen probleem om wat regelmatiger toch vrij uitgebreid te barbecueën!

De meest verantwoorde / gezonde barbecue menu’s zijn wel ‘het gezonde barbecuemenu’ en het ‘het vega barbecuemenu’. Deze zijn niet alleen gezond, ze zijn ook echt heel lekker! Echter, wat betreft de overige menu’s daarvan zijn de meeste ook relatief verantwoord (tenzij je natuurlijk extreem veel sauzen neemt), zit veel groenten bij, het vlees en vis is van goede kwaliteit, en er zitten lekkere (gezonde) salades bij. Lekker genieten dus, en genieten is toch zeker ook wat waard!

Barbecue feesten op elke locatie

Wij doen barbecue feesten op locatie voor deze nieuwe menu’s bij bedrijven en particulieren. Voor luxe tuinfeesten is het bijvoorbeeld ook mogelijk exclusievere soorten vlees en vis te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan; tournedos, ribeye, pulled-pork, roodbaars en tiger prawns. Ook kunnen wij er exclusievere groentengerechten bij leveren, gekruide aardappelpartjes of gepofte aardappelen bij maken, verschillende verse warme of koude pasta gerechten bij maken of noem zo maar op. Eigenlijk is alles bij ons mogelijk op aanvraag. Buiten deze luxe barbecue feesten op locatie kunnen wij ook een barbecuefeest verzorgen voor grote groepen in relatief korte tijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan barbecuefeesten bij sportverenigingen, scholen en studentenfeesten. In overleg met u kunnen wij voldoende personeel en barbecues inzetten, zodat er een vlotte doorstroming zal zijn, maar met voldoende eten, zodat iedereen met een goed gevuld gevoel verder kan gaan. Hiervoor kunnen wij selectievere menu’s maken, met bijvoorbeeld runderhamburgers, worst en saté, een lekkere salade, en frites met mayonaise of stokbrood met kruidenboter.

Mist u toch de oude menu’s van 2018?

Deze zijn nog steeds mogelijk te bestellen en dezelfde prijs is geldig nog dit jaar!

Bent u geïnteresseerd in onze barbecue feesten op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates