Nieuw concept: gepofte kastanjes op locatie

Back to Nieuws en updates
Gepofte kastanjes

Nieuw concept: gepofte kastanjes op locatie

Gepofte kastanjes

Enthousiast informeren wij u over ons nieuwe concept; warme vers gepofte kastanjes op locatie!

De kastanjes worden ter plekke door ons gepoft op een barbecue. Ze hebben een lichte zoete smaak zonder schil, en met schil zijn ze nog iets minder zoet, wel zijn ze dan nog steeds erg lekker. U zou het zelf moeten proeven en ervaren!

Gepofte kastanjes zijn lekker met een klontje boter, zout en peper. Kinderen vinden ze zoet vaak lekkerder met boter en poedersuiker. Ook met stroop of honing zijn ze erg lekker.

Verder zijn kastanjes ook nog eens gezond;  er zit namelijk een stuk minder vet in dan bij andere noten. Terwijl er wel de nodige koolhydraten, vezels en eiwit in zitten.

Vanuit de basis dus een lekkere en gezonde snack!

Gepofte kastanjes zijn op veel kleine en grote feestjes inzetbaar

De overheerlijke geur van de kastanjes zal zeker gasten, klanten of vrienden uitnodigen om een lekkere tussendoor snack te nemen.

Ook is het natuurlijk heel erg sfeervol om de kastanjes op de barbecue gegrild te zien worden, onder een gezellig verlicht wintertentje.

De kastanjes zullen het gegarandeerd goed doen op: bedrijfsfeesten, herfst- of winterthemafeesten, of op elk ander buitenfeestje waar het leuk is dit lekkere concept in te zetten!

Te combineren met…

De gepofte kastanjes kunnen goed gecombineerd worden met een van onze andere winterconcepten, denk aan bijvoorbeeld: Trdelník, warme chocolademelk en glühwein. Een ideale combinatie voor een winterkraam!

Heeft u interesse in gepofte kastanjes op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates