Eigen Haard buurtzomerfeest @ Bos en Lommer Amsterdam

Back to Nieuws en updates

Eigen Haard buurtzomerfeest @ Bos en Lommer Amsterdam

17 Augustus Bos en Lommer Amsterdam was er het jaarlijkse Eigen Haard buurtfeest in Bos en Lommer.

Eigenhaard is een woningcorporatie in Amsterdam die zich in de eerste plaats bezighoudt met het verhuren van sociale huurhuizen, maar verhuren onder andere ook huizen in de vrije sector en aan bedrijven. Zij houden zich bezig met betaalbare, goede huisvesting in vitale en leefbare wijken en omdat zo prettig mogelijk te maken voor de bewoners en huurders.bos en lommer amsterdam eigen haar jaarlijkse buurtfeest met popcorn en ijscokar

MijnPartyservice kreeg al een warm onthaal door de kinderen uit de buurt, toen zij aan kwamen rijden om de Stroopwafeltent, Popcornmachine en IJscokar klaar te zetten. De kinderen uit de buurt hadden al uitgekeken naar het jaarlijks feest dat daar voor de wijk word georganiseerd door woningbouwvereniging Eigen Haard.

 Er waren spelletjes te doen, twee soorten springkussens, mogelijkheden tot schminken, een Deejay, een Amsterdams koor, gratis limonade en voor een hele kleine bijdrage kon er bij ons een warme stroopwafel worden gehaald, een zakje zoute popcorn en ons ambachtelijk bereid schepijs waarvan wij 8 verschillende smaken bij ons hadden.

Het weer was die dag ook heel lekker, waardoor het ijs heel erg snel ging. Er was geen moment dat de ijscoman even niks te doen had. Ook bij de stroopwafels en popcorn was het niet stil. Van het begin tot het einde werd er goed gegeten en gesnoept van onze lekkernijen.

Ook deze zomer was het Eigen Haard buurtfeest weer een groot succes!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates