Suikerspinnen tijdens Djogo Nights Kingsnight Club Vie

Back to Nieuws en updates

Suikerspinnen tijdens Djogo Nights Kingsnight Club Vie

Djogo Nights Club Vie Rotterdam

Suikerspinnen Djogo Nights KingsnightOp zondagnacht 26 april 2015 was MijnPartyservice te vinden bij Club Vie. Hier vond Djogo Nights Kingsnight plaats. Voornamelijk oranje suikerspinnen werden hier dan ook uitgedeeld. Deze suikerspinnen werden uitgedeeld door aantrekkelijke, gespierde, maar zeer vriendelijke gastheren.

Djogo Nights on Kingsnight

Tijdens deze Kingsnight 2015 werd het feest ‘Djogo Nights’ in Club Vie Rotterdam gehouden. Djogo Nights is het feest voor iedereen die geniet van tropische muziek, live optredens, en een gezellige surinaamse sfeer. Djogo Nights kent zijn oorsprong in Suriname. Het staat bekend als ‘een avond gezellig anders uitgaan’. Zo’n avond staat in het teken van live bands, entertainment, muziek en genieten.

Bij deze Djogo Nights Kingsnight editie waren live optredens van o.a de bekende DJ’s; Nelson Freitas en DJ Damaru. Het was dus ook een gezellige, maar zeer drukke avond, waar iedereen helemaal uit z’n dak ging.

Club Vie Rotterdam is hier de ideale club hiervoor. Het is momenteel dé club van Rotterdam. Het heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot trendsetter op het gebied van clubavonden. De unieke locatie is erg stijlvol met een prachtig interieur.

Suikerspinnen bij Djogo Nights

Suikerspinnen Kingsnight Club VieDe goed uitziende gastheren op dit feest deelden onze suikerspinnen uit. Overal zag je mensen met een suikerspin rondlopen. Dit ziet er leuk uit, en de gasten vonden het ook erg lekker. Een extra verwennerij bij zo’n leuk feest. Achter elkaar werden de suikerspinnen gedraaid, om zo genoeg bezoekers te kunnen voorzien hiermee. Het was weer een succes.

Suikerspinnen in een club of discotheek

Suikerspinnen in een club of discotheek zijn vaak een succes. Dit vanwege de vorm, de kleur en de smaak van de suikerspin. Leuk om aan te plukken en lekker om te eten. Het is een verwennerij voor bezoekers tijdens een feest. Om deze reden wordt MijnPartyservice regelmatig bij feesten gevraagd met onze suikerspinkar.

Ben u geïnteresseerd in suikerspinnen voor bij uw evenement?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates