Partyverhuur MijnPartyservice

Back to Nieuws en updates
Verhuur MijnPartyservice

Partyverhuur MijnPartyservice

MijnPartyservice partyverhuur

MijnPartyservice richt zich naast de catering ook op de verhuur van diverse partyartikelen voor een scherpe prijs. U moet denken aan o.a. partytenten, verlichting, geluidssets, tafels en stoelen, barbecues, apparatuur zoals friteuses, koelkasten, vriezers etc.

Wilt u een gelegenheid geven en uw gasten van alle gemakken voorzien? MijnPartyservice denkt met u mee. Diverse partytenten om u en uw genodigden te beschermen tegen weer en wind met daarin heaters en alle meubilair gewenst. Wij leveren ook diverse koel- en warmhoudappartuur om uw eten en drinken warm te houden.

Het is ook mogelijk om springkussens en opblaasfiguren (denk aan grote Sara’s, Abrahams, babywagens etc.) bij ons te huren. Hoe uniek is het niet uw familie lid te verrassen met zo’n grote opblaaspop in de tuin op zijn 50e verjaardag?!

Een van onze unieke 0pblaasfiguren is de grote gekleurde opblaasballon. Dit is de ideale publiekstrekker voor bij uw winkel of locatie. Afmetingen: (H) 5m / ∅ 5m. Het is tevens mogelijk hiervoor bij ons een reclame doek te laten bedrukken.

Kortom voldoende mogelijkheden om uw feest of gelegenheid volledig te maken!

Voor het volledige assortiment kunt u gerust een blik werpen op de verhuurpagina.

Staan uw gewenste artikelen er niet tussen? U kan het wel bij ons navragen, het kan zo zijn dat wij het wel in ons assortiment hebben, of hier wel makkelijk aan kunnen komen.

Heeft u interesse in het huren van een van onze producten?

Bekijk dan snel de webshop, en/of u kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates