Kinder Vakantie Spelen met poffertjes @ Spijkenisse

Back to Nieuws en updates

Kinder Vakantie Spelen met poffertjes @ Spijkenisse

Van maandag 11 augustus tot en met vrijdag 22 augustus vond de 35e editie Kinder Vakantie Spelen Spijkenisse plaats.  Maandag de 18e werd hier het evenement nog eens uitgebreid met een eeuwige kinderfavoriet, de overheerlijke poffertjes.

De vrijwilligers stichting KinderVakantieSpelen bestaat al dertig jaar en heeft als doel het organiseren van activiteiten voor kinderen in de vakanties. Dit is vooral georiënteerd op kinderen afkomstig uit minder financieel sterke families. De activiteiten zijn bedacht om naast plezier ook te werken aan de ontwikkeling van creativiteit, inzicht en samenwerking.poffertjes op de kinder vakantie spelen spijkenisse

De kinderen zijn de hele dag bezig met allerlei leuke activiteiten zoals vissen, knutselen, dansen en uiteraard het jaarlijks terugkerende hutten bouwen.  Dit vergt vanzelfsprekend veel energie van de kinderen, dat zij maar al te graag weer aanvullen met het eten van heerlijke vers gebakken poffertjes. Dit jaar stond op maandag de 18e een poffertjeskraam op de Kinder Vakantie Spelen waar er verse poffertjes gebakken werden voor de kinderen.

Nu zijn poffertjes altijd een grote hit bij kinderen, maar als zij de hele dag door druk bezig zijn geweest met dansen, vissen en hutten bouwen gaan de poffertjes er natuurlijk nog makkelijker in. De 35e editie van de Kinder Vakantie spelen is dan ook weer fantastisch geweest.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates