Kerstmarkt bij Woonzorgcentrum Tolsteeg in Utrecht

Back to Nieuws en updates

Kerstmarkt bij Woonzorgcentrum Tolsteeg in Utrecht

Warme stroopwafels in Utrecht bij woonzorgcentrum TolsteegOp zaterdag 8 december 2012 was er een gezellige kerstmarkt bij Woonzorgcentrum Tolsteeg in Utrecht.

Op deze gezellige middag waren er verschillende standjes met leuke kerstcadeautjes. De medewerkers en vrijwilligers hadden de handen flink uit de mouwen gestoken om deze middag, die dit jaar voor het eerst werd georganiseerd, absoluut te laten slagen.Kerstmarkt bij woonzorgcentrum Tolsteeg in Utrecht

De bewoners die slecht ter been waren, werden door de vrijwilligers rondgeleid en zodoende kon iedereen genieten van de standjes. Ook was er iemand aanwezig die de gekochte spulletjes gratis in cadeaupapier verpakte, zodat de presentjes direct klaar waren voor onder de kerstboom.

MijnPartyservice B.V. was aanwezig met de stroopwafelkraam en bakte heerlijke warme stroopwafels en bij ons hielp de alleroudste vrijwilligster. Deze krasse dame, mevrouw Zus Janssen, was enkele dagen van tevoren nog bij het televisieprogramma “man bijt hond” geweest en hielp ons bij het afrekenen van de stroopwafels en de oud-Hollandse koekblikjes met daarin heerlijke stroopwafels.

Na afloop van de middag kon de organisatie terugkijken op een gezellige en geslaagde middag en gezien de reacties is een vervolg niet uit te sluiten.

Share this post

Back to Nieuws en updates