Smoothies uitdelen in de Antwerp Expo

Back to Nieuws en updates

Smoothies uitdelen in de Antwerp Expo

Smoothies bij de 18e Dag van Inkoop & Logistiek

MijnPartyservice was donderdag 7 mei te vinden in Antwerpen bij de Antwerp Expo. Wij stonden hier met de kleine smoothiebar. Dit vanwege de beperkte ruimte van de stand van Staples. Op 7 mei 2015 vond er in de Antwerp Expo het VIB Congres 2015 plaats. VIB is de vereniging van inkoop en bedrijfslogistiek die de 18e editie van Dag van Inkoop & Logistiek heeft georganiseerd. Er waren diverse gastsprekers die allemaal spraken over het onderwerp; hoe haal je meer waarde uit leveranciers? Tijdens deze lezingen van de 18e Dag van Inkoop en Logistiek worden de belangrijkste economische, technologische en sociale trends in kaart gebracht. Staples was een van deze bedrijven die ook hieraan deelnam. Deze organisatie, die de grootste aanbieder van kantoorartikelen ter wereld is en de op twee na grootste internetretailer, had ons gevraagd om hier met de smoothiebar te staan, om de gasten na de lezingen en congressen te kunnen verblijden met een lekkere, maar toch ook gezond drankje; een smoothie.

Antwerp Expo

De Antwerp Expo is hier de ideale locatie voor. Het heeft diverse congres- en seminariecentrum met 6 moduleerbare en perfect uitziende zalen. Elk jaar worden er dan ook meer dan 60 beurzen, vergaderingen, evenementen en conferenties georganiseerd. De Antwerp Expo heeft ervaring van 50 jaar en is het belangrijkste tentoonstellingscentrum in Antwerpen.

Smoothies uitdelen

Smoothiebar Antwerp ExpoDit congres stond in het teken van duurzaamheid, waarbij gezond dan ook zeker een link heeft. Om deze reden wilde de klant geen ongezonde snack. Een lekkere, gezonde, maar toch leuk uitziende smoothie wilde zij laten uitdelen aan de deelnemers van het congres, maar ook aan de exposanten. Alle soorten smoothies maken wij enkel en alleen met vers fruit, die wij wel van te voren hebben ingevroren, om zo de juiste smaak te creëren en grote aantallen te kunnen maken. Smoothies zoals aardbei-banaan, mango-ananas, bramen-frambozen, en appel-kaneel zijn er gemaakt. Iedereen vond het erg lekker en was aangenaam verrast toen zij in de pauzes na de congressen bij de stand van Staples deze vrolijke smoothiebar zagen waar ze een lekkere smoothie konden halen. Veel smoothies zijn er gemaakt deze dag, en iedereen heeft ervan genoten.

Wilt u ook eens iets gezonds, maar wat wel lekker is en er ook leuk uitziet?

Denk dan eens aan onze smoothiebar waarmee wij verse smoothies op locatie kunnen kopen maken. Wij kunnen een smoothiekoelbuffet meenemen, een smoothiekraam of een smoothiebarretje. Graag helpen wij u aan een vrijblijvende offerte. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates