Nieuw: catering op locatie van Eetcafé Thailand

Back to Nieuws en updates

Nieuw: catering op locatie van Eetcafé Thailand

Catering met heerlijk eten van Eetcafé Thailand (Rotterdam)

Logo Eetcafe ThailandEnthousiast delen wij u mede dat het vanaf nu mogelijk is het heerlijke eten van Eetcafé Thailand (Rotterdam) als catering op locatie aan te vragen. Afhaal bij het restaurant was natuurlijk al enige tijd mogelijk, maar indien u een feest of partij geeft, waarbij u ook een graag het eten van Eetcafé Thailand gepresenteerd/geserveerd wil hebben, dan kan dat vanaf nu ook! Alles kan van A tot Z verzorgd worden. Dit is mogelijk voor kleine partijen (vanaf 10 personen) tot bijvoorbeeld partijen van 200 personen.

Eetcafe Thailand cateringDit alles is nu mogelijk doordat MijnPartyservice en Eetcafe Thailand een samenwerking aangegaan zijn op het gebied van catering! Onze krachten hebben wij gebundeld: MijnPartyservice met zijn hospitality en met mogelijkheden tot het organiseren van diners, buffetten en complete feestjes, samen met de verfijnde keuken van Eetcafé Thailand geeft als resultaat een perfect verzorgde catering op locatie met heerlijk Aziatisch eten.

Naast alle benodigde non-food en ervaren horeca personeel, is eigenlijk alles mogelijk om de catering verder uit te breiden.

tenten met tafels en stoelen en houten vloerDe mogelijkheden zijn enorm; denk aan een verzorgde lunch voor bij uw bedrijf tot aan een uitgebreid buffet of diner voor op uw bruiloft. Maar u kunt ook denken aan; een ijscokar met vers ambachtelijk schepijs (dit zit ook standaard bij de gevarieerde samengestelde menu’s), vele partycatering concepten, luxe seafood mogelijkheden (bv. Fruit du Mer of verse sushi’s), mobiele bar met dranken (ook een cocktailbar is mogelijk), en alle mogelijkheden tot het huren van non-food (partyverhuur). Vraag de mogelijkheden bij ons na!

Vanzelfsprekend als u een klein select feestje zakelijk of privé wilt geven, kan dit ook. Vanaf al 10 personen kan er ook een goed verzorgde catering aangevraagd worden met een scherpe prijs!

Meer informatie hierover kunt u ook vinden op bij de pagina: Eetcafé Thailand catering op locatie.

Heeft u interesse in catering op locatie van Eetcafe Thailand of heeft u er vragen over?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Share this post

Comments (2)

 • Sylvia Boere Reply

  Wij zouden graag de catering willen gaan opnemen voor 2021. 1 buffet ontwikkelen voor de verkoop.

  14 september, 2020 at 11:58
  • Ivo van Wensen Reply

   Beste Sylvia, dank voor uw reactie en wij sturen u via de email zo dadelijk informatie.

   14 september, 2020 at 13:55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates