Snackaanhanger huren

Back to Nieuws en updates

Snackaanhanger huren

Snackaanhanger patat grill hotdogsOrganiseert u een leuk feest en wilt u uw gasten wat origineels bieden? Denk eens aan een leuke snackaanhanger op uw feest.

Vanaf slechts € 125,00 kunt u bij ons een leuke snackaanhanger huren die multifunctioneel te gebruiken is. Poffertjes, patat, hotdogs of lekkere verse broodjes hamburgers bakken? Er is van alles mogelijk met onze snackwagen en er zijn ook allerlei combinaties te maken. U kunt de aanhanger huren en zelf bakken, maar natuurlijk is het ook mogelijk om ons ervaren personeel in te huren.

De snackaanhanger is voor allerlei evenementen in te zetten en neemt relatief weinig ruimte in. Er zitten verstelbare poten onder de aanhanger, zodat deze altijd en overal stabiel kan worden neergezet.

Juist het multifunctionele karakter van de aanhanger, eventueel in combinatie met ons vlotte en vakkundige personeel, maakt dit tot een perfecte catering-oplossing voor diverse soorten feesten; van kinderfeestjes of grote bedrijfsfeesten en van campings tot braderieën.Een snackwagen multifuntioneel

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met een snackwagen op locatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Let op: de vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten.

Share this post

Comments (2)

 • Snackbar De Saks mjm klaassen Reply

  Ik ben geintreseerd in het huren van uw snackaanhanger op 28 juni is dat mogelijk??

  14 april, 2014 at 17:34
  • Ivovw Reply

   Goedendag, wij hebben de snackaanhanger nog beschikbaar op 28 juni. U ontvangt zo dadelijk een offerte per email van ons. MvrGr, Ivo.

   15 april, 2014 at 11:11

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates