Tips voor een succesvolle beurs

Back to Nieuws en updates

Tips voor een succesvolle beurs

StroopwafelsDe afgelopen maanden zijn wij heel veel aanwezig geweest op verschillende beurzen in Europa (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk) en zelfs op een groot evenement in Vietnam. Op deze beurzen en evenementen zijn wij actief geweest met het bakken van verse warme stroopwafels op locatie en stuk voor stuk is elke beurs en evenement een fantastisch succes geweest.

Op de website van beurstand.nl worden met regelmaat zeer interessante artikelen over de huidige trends op beursgebied geschreven door verschillende auteurs. Onlangs is er ook weer een artikel gepost met de titel “Stopping power: succesfactor of modekreet?” en dit artikel geeft 8 zeer goede tips om stopping power te creëren.

De auteur van het artikel, Michel Rijnberg, heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de beurs-scene en is directeur Benelux van Expo Display Service en zit in deze hoedanigheid dan ook midden in deze dynamische wereld. Mede daardoor is het ook leuk om tip 6 te lezen: geurmarketing.

Uit eigen ervaring kunnen wij dan ook zeggen dat geurmarketing een erg sterk beurs-instrument is. Naast de geur, vinden bezoekers het ook zeer interessant om te zien hoe stroopwafels gemaakt worden en daardoor blijven er standaard heel veel bezoekers even stil staan bij de stroopwafels om te kijken hoe dit nu precies in zijn werk gaat. Voor de medewerkers van de stand een ideaal punt om snel in contact met potentiële geïnteresseerden te kunnen komen, omdat er heel snel een gesprek kan worden aangeknoopt en daardoor ook heel snel een inschatting gemaakt kan worden of de persoon een potentiële klant is of niet en indien dit niet het geval is, kan men juist op dit punt heel snel schakelen en op een plezierige manier snel een gesprek beëindigen, zonder dat de bezoeker een vervelend gevoel er aan overhoudt. De bezoeker krijgt gewoon een lekkere verse stroopwafel (waarvan deze zeker geniet), heeft een klein gesprekje gehad, heeft toch even de naam van het bedrijf meegekregen en vervolgt daarna gewoon zijn of haar weg weer.

Benieuwd naar alle andere tips: lees het artikel gerust eens rustig hier door. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het maken van stroopwafels op uw stand? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en graag informeren wij u naar alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Contact met ons opnemen kan via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, via de email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates