Stroopwafels op uw beursstand, bij een tentoonstelling of bij een bedrijfspresentatie

Back to Nieuws en updates

Stroopwafels op uw beursstand, bij een tentoonstelling of bij een bedrijfspresentatie

Stroopwafels op uw beursstand

U staat met uw bedrijf op een beurs, een tentoonstelling of moet een bedrijfspresentatie verzorgen en u bent nog op zoek naar iets origineels? Denk er dan eens aan om verse warme stroopwafels op uw beursstand te laten bakken.stroopwafels op uw beursstand

Het maken van verse warme stroopwafels op uw beursstand, eventueel geïntegreerd in uw eigen stand, is allereerst natuurlijk een leuke blikvanger; de stroopwafels worden op de locatie vers gebakken en de bezoekers vinden het altijd leuk om eens even te kijken hoe het bakken nou precies in zijn werk gaat. Daarnaast zorgt de geur van stroopwafels die vers gebakken worden, dat bezoekers automatisch naar uw stand worden toegetrokken.

Gepersonaliseerde presenteerzakjes

En natuurlijk is het leuk om uw bezoekers te trakteren op lekkere verse warme stroopwafels op uw beursstand, maar daarnaast hebben wij ook nog de mogelijkheid om de stroopwafels in gepersonaliseerde presenteerzakjes uit te delen. Hierdoor ontstaat er naast het voordeel van geurmarketing, direct het voordeel dat u de bezoekers van de beurs iets meegeeft waarop uw bedrijfsnaam (of een boodschap) duidelijk zichtbaar is en zij deze naam bijna niet meer vergeten.

Een stroopwafelkraam huren, of in ieder geval verse warme stroopwafels op uw beursstand, is een absolute garantie dat er nieuwsgierige bezoekers naar uw stand of presentatie worden getrokken, maar natuurlijk is de kraam niet alleen geschikt voor beurzen, tentoonstellingen of presentaties. Denkt u eens aan de ontvangst van buitenlandse gasten op uw bedrijf met een stroopwafelkraam, voorzien van uw eigen bedrijfsuitingen. Gegarandeerd dat uw gasten dit onthaal zich nog lang zullen herinneren. Kortom de inzet van een stroopwafelkraam op locatie kent ongekende mogelijkheden.

Wilt u graag geheel vrijblijvend een prijsopgave ontvangen of meer informatie over het huren van een stroopwafelkraam? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Share this post

Comments (2)

  • Michel Rijnberg

    Kan inderdaad goed werken. De geur is alleen al aantrekkelijk al moet het wel een beetje passen bij je product of bedrijf. Naast het aanbieden van lekkere espresso en cappucino en verse vruchtensappen (wat je steeds vaker ziet) is dit zeker het overwegen waard. Wij (http://www.expodisplayservice.nl) adviseren onze klanten regelmatig om met dergelijke acties extra aantrekkingskracht en stoppingpower te realiseren.

    16 februari, 2012 at 19:51
  • Ivo

    Inderdaad is het een beetje afhankelijk van het product en bedrijf, maar de ervaring leert dat dit een concept is, wat toch wel vrij breed inzetbaar is.

    16 februari, 2012 at 20:14

Comments are closed.

Back to Nieuws en updates