Stroopwafels op locatie

Back to Nieuws en updates

Stroopwafels op locatie

Heeft u binnenkort een leuke beurs of evenement te organiseren? Denk eens aan een stroopwafelkraam! De stroopwafelkraam is een gegarandeerd succes op uw evenement en is volledig ingericht met alle apparatuur en toebehoren al beschikbaar vanaf € 150,00 per dag.

Wij bakken alle stroopwafels vers op de locatie en de heerlijke geur van de warme stroopwafels zorgt ervoor dat de stroopwafelkraam een ware publiekstrekker is. Natuurlijk is de stroopwafelkraam ook geschikt voor kleinere evenementen op bijvoorbeeld scholen of (sport-)verenigingen.

stroopwafelbakijzerWij kunnen twee soorten stroopwafels op locatie maken; de kleinere standaard stroopwafels of de superwafels. Vanzelfsprekend verpakken we de wafels in een makkelijk stroopwafelzakje en deze zakjes zijn zelfs te personaliseren! Maar niet alleen de zakjes kunnen wij bijvoorbeeld van uw logo voorzien, het is zelfs mogelijk om de hele kraam in uw eigen style te personaliseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een gepersonaliseerde stroopwafelkraam of het inhuren van een stroopwafelkraam op uw evenement? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Share this post

Comments (2)

 • Raymond Berwald Reply

  Goededag,

  Ik werk voor Kwantum Spijkenisse en wij willen iets leuks doen voor onze klanten rond de komende feestdagen, Hemelvaart en Pinksteren. Wij denken om onze klanten te trakteren op stroopwafels en zijn dus geinteresseerd in een offerte van u. Bijvoorbeeld van 12 tot 16:00, superwafels en evt. ons bedrijfslogo op de zakjes. Als u interesse heeft in deze opdracht zou u ons dan een offerte kunnen opsturen? Zou u bij geen interesse ons een bericht kunnen sturen waarin u ons dit kenbaar maakt?

  Alvast bedankt voor uw snelle reactie.

  Met vriendelijke groeten,

  Raymond Berwald

  13 mei, 2014 at 23:43
  • Ivovw Reply

   Beste Raymond,

   Ik zal u zo spoedig mogelijk een offerte per email toesturen.

   MvrGr,
   Ivo van Wensen

   14 mei, 2014 at 02:25

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates