YammieSoup

Back to Nieuws en updates
YammieSoup

YammieSoup

TomatensoepDe winter is nog niet verdwenen uit het land en daarom brengen we graag nog eens onze heerlijke soepen onder de aandacht.

Met 19 verschillende smaken in ons assortiment, zit er altijd wel een smaak bij, waarvan het water u in de mond loopt en met de komende schaatsevenementen in het vooruitzicht is het natuurlijk helemaal leuk om uw evenement extra feestelijk aan te kleden met een soepkraam en lekkere soep uit kunt delen.

Onze soepkraam is geheel reclame vrij en wordt geleverd met alle benodigde warmhoud apparatuur en feestelijk verlichting. Een soepkraam huren met twee soepketels kan bij ons al vanaf € 65,00 excl. BTW en in combinatie met onze zeer aantrekkelijke prijzen voor de ambachtelijke soepen is dit een leuke en betaalbare aanvulling op uw evenement.

Zeker bij de aankomende schaatsevenementen is vaak pas op het laatste moment bekend wanneer het doorgaat, maar door onze strakke logistiek kunnen wij ook in deze periodes vaak razendsnel volledige kramen leveren.  Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op om te informeren of wij ook een kraam met YammieSoup op uw evenement kunnen leveren. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates