Nieuw concept: sushi catering op locatie en sushibar op locatie

Back to Nieuws en updates

Nieuw concept: sushi catering op locatie en sushibar op locatie

Nieuw concept!

Sushi catering op locatie!

Sushibar op locatieVanaf nu is het mogelijk een sushi bar op locatie te huren, of om een sushi catering te laten verzorgen door ons!

De heerlijkste verse sushi’s worden geserveerd (vers en handgemaakt). Denk aan een ruim assortiment van verse nigiri, maki, sashimi en vele soorten inside out rolls.

De catering is mogelijk zowel met schalen vers gemaakte sushi’s of zelfs met een kok die de sushi’s ter plekke voor u bereid. Dit is mogelijk op elke locatie u maar wenst. De sushibar is zeer geschikt voor zakelijke of privé evenementen. U kunt hierbij denken aan een bedrijfs- of personeelsfeest, beurzen en congressen, een verjaardagsfeest, een jubileumsfeest, een bruiloft, en noem zo maar op. Vanwege de elegante uitstraling van de witte LED bar of eventuele andere bar, maakt dit een gezellige sushibar op locatie. De bar is ook mogelijk te verkrijgen met leuke Japanse decoratie (dit zit er gratis bij).

De catering is vanzelfsprekend ook uit te bereiden met andere heerlijke Aziatische gerechten, of met een van onze andere partycatering concepten (zowel voor food als non-food producten).

Heeft u hierin interesse of wilt u meer informatie over onze sushi bar op locatie of sushi catering?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates