Vers ambachtelijk schepijs voor ijsverkopers en ijssalons

Back to Nieuws en updates

Vers ambachtelijk schepijs voor ijsverkopers en ijssalons

De voorbereidingen voor het ijsseizoen 2013 zijn inmiddels weer in volle gang.

Ook dit jaar zullen wij weer dagelijks minimaal 25 soorten vers ambachtelijk schepijs draaien. Natuurlijk gaat er veel van dit ijs weer de deur uit via het verhuren van ijscokarren, maar ook voor ijsverkopers op bijvoorbeeld campings en ijssalons draaien wij weer allerlei smaken ijs op verzoek.

Verkoopt u schepijs en wilt u topkwaliteit vers ambachtelijk schepijs voor een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vooraf stemmen wij de verwachting met u af, de smaken die in wilt voeren in uw assortiment en natuurlijk het leverschema voor uw locatie.  Duidelijk afspraken, korte communicatielijnen, snelle leveringen en een hoge en stabiele kwaliteit vers ambachtelijk schepijs, maken ons tot uw ideale ijsleverancier.

Maakt u gerust eens een afspraak met ons om kennis te maken en te informeren wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Via onze contactpagina kunt u ook een bericht achterlaten en krijgt u gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Wij staan voor u klaar om ookk het ijsseizoen 2013 weer te laten slagen!

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates