De Italiaanse ijscokar voor ECU92 in Utrecht

Back to Nieuws en updates

De Italiaanse ijscokar voor ECU92 in Utrecht

De Italiaanse ijscokar voor ECU’92 in Utrecht

Op woensdag 29 mei voor de 3e keer waren wij gevraagd door ECU’92. Dit keer met de Italiaanse ijscokar om ijsjes uit te delen aan studenten. Op het Campusplein 8 in Utrecht vond dit evenement plaats.

ECU’92

ECU’92 is de Study Association Economie Combinatie Utrecht 1992 (ECU’92). Deze vereniging is ontstaan in maart 1992 en is dé studievereniging voor alle economische en management economische studies. Momenteel heeft ECU92 1900 leden en is dan ook de grootste studievereniging van Utrecht.

IJsjes uitdelen voor ECU’92

Italiaanse ijscokar bij ECU'92Buiten zich enkel te richten op educatie en carrière heeft ECU’92 ook veel sociale activiteiten. Van grote feesten en activiteiten tot enkel een borrel of een drankje. Dit keer vonden ze het leuk om studenten te verrassen met vers ambachtelijk schepijs. Dat is natuurlijk erg leuk om te doen vanuit een Italiaanse ijscokar. Deze trekt gelijk de aandacht. Ondanks dat het weer niet heel zonnig was, was er toch veel animo voor een ijsje. Diverse smaken hadden wij meegenomen zoals; vanille, straciatella, mango, Dolce di Latte, yoghurt-amerene en aardbeien. Al ons ijs is altijd bereid met verse producten en dat is zeker terug te vinden in de smaak. Zowel de Nederlandse als de buitenlandse studenten vonden het een leuke en lekkere verrassing.

Bent u ook actief in een studievereniging en wilt u ook studenten of anderen verrassen met een lekker ijsje uit onze Italiaanse ijscokar?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates