Italiaanse ijscokar op een islamitisch henna feest

Back to Nieuws en updates

Italiaanse ijscokar op een islamitisch henna feest

De Italiaanse ijscokar op een islamitisch henna feest

Op zaterdag 4 april waren wij gevraagd om met onze Italiaanse ijscokar vers ambachtelijk schepijs uit te komen delen op een islamitisch hennafeest. Dit evenement vond plaats in Amstelveen. Een leuke belevenis om voor het eerst op een hennafeest te komen. Het vers ambachtelijk schepijs was erg in trek bij alle dames en kinderen en vele ijsjes waren uitgedeeld na een uitgebreid diner die de familie van het bruidspaar zelf had geregeld door een Pakistaanse cateraar.

Henna feest

De Italiaanse ijscokar op een islamitische bruiloft henna feestDe bruiloft is een bijzondere gebeurtenis voor de Islamtische samenleving en bestaat uit vele tradities. De henna-avond is één van deze tradities. Op deze avond wordt de bruid mooi gemaakt. Henna symboliseert geluk en bescherming. Hennarituelen worden daarom gebruikt om betekenis aan een specifieke fase van iemands leven te vieren. De henna avond vindt een avond voor de bruiloft plaats met een groep vriendinnen en familieleden. Vaak is de achterliggende bedoeling ook dat de bruid afscheid kan nemen van haar nabije geliefden voordat ze aan een leven begint als getrouwde vrouw.

De Italiaanse ijscokar met vers ambachtelijk schepijs op het henna feest

Italiaanse ijscokar bij henna feest

De Italiaanse ijscokar staat klaar bij de ingang van het partycentrum

De Italiaanse ijscokar was bedoeld voor na de henna traditie zelf. Na het eten kwamen de gasten langs om een ijsje uit te zoeken. Verschillende smaken waren besteld door de bruid; mango, pistache, straciatella, vanille en voor de kinderen bubble gum. Bij de ijscokar was het een gezellige drukte na het avondeten. De meeste gasten waren van origine Pakistaans, net zoals het bruidspaar, en de meeste wonen in Nederland, Engeland en Duitsland. In verschillende talen hoorden we dat het ijs goed had gesmaakt en dat ze de Italiaanse ijscokar mooi vonden. Dat is natuurlijk voor ons altijd goed om te horen. Wij wensen dit bruidspaar alle geluk en liefde voor hun verdere leven!

De Italiaanse ijscokar op traditionele feesten

MijnPartyservice BV kan met de ijscokar op alle soorten feesten komen. Niet alleen op bruiloften zelf, maar ook op religieuze traditionele feesten kan onze Italiaanse ijscokar goed passen. Indien er speciale kleuren zijn die op zo’n feest passen, kunnen wij dat natuurlijk ook terug laten komen in de ijssmaken. Zover mogelijk zorgen wij dat wij ons kunnen aanpassen aan uw tradities.

Heeft u interesse in de Italiaanse ijscokar op uw traditionele bruiloft of op een ander feest?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en voor de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates