Kerstfeest met winterbarbecue voor de gemeente Strijen

Back to Nieuws en updates

Kerstfeest met winterbarbecue voor de gemeente Strijen

kerst feest MijnPartyservice heeft op woensdag 20 december 2017 een barbecue met diverse materialen mogen verzorgen voor de gemeente Strijen. Dit ter ere van hun kerstfeest. Wij hebben voor dit bedrijfsfeest drie 6m x 3m tenten geleverd met hierin een aantal bierbanken sets. Verder hadden we een aantal heaters en gaskanonnen geleverd om de tenten van binnen warm te houden. De tenten waren verlicht met gekleurde verlichting.

Barbecue

De barbecue bestond uit een aantal vis- en vleessoorten. Deze waren onderdeel van een winterbarbecue concept. Hierbij hoorden ook een aantal verse winterse salades, stokbrood met kruidenboter en diverse koude sauzen en warme pindasaus.

Dessert

Als dessert hadden we verse ambachtelijke stroopwafels. Deze hebben wij vers gebakken vanuit onze stroopwafeltafel met Oud-Hollandse aankleding. Ook kunnen wij vers ambachtelijk schepijs vanuit onze Italiaanse ijscokar aanbieden als mogelijk dessert.

Bedrijfsfeesten

Wij kunnen complete bedrijfsfeesten organiseren met al het food en non-food dat u wenst. Buffetten, barbecues of andere catering is mogelijk bij ons. Wat ook erg leuk is en wat tegenwoordig erg populair is zijn een aantal food kraampjes met diverse food-concepten. Hierbij kunnen we ook alle non-food leveren zoals; tenten, bierbanken sets, statafels, heaters en de aankleding (denk aan ’s winters een kerstsfeer, maar in de zomer bijvoorbeeld een Ibiza sfeer). Ook kunnen we hierbij drive-in show met DJ voor u regelen.

Bent u geïnteresseerd in een kerstfeest, winterbarbecue, of ander compleet feest georganiseerd door ons?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer  (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op  contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Share this post

Comment (1)

  • Rieke Reply

    Echt een compleet pakket. Erg handig, de verwarmers ook.

    20 juli, 2018 at 07:46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates