Popcorn en suikerspinnen in Club Vie

Back to Nieuws en updates

Popcorn en suikerspinnen in Club Vie

popcorn machine & suikerspin machineMijnPartyservice heeft op vrijdag 19 januari popcorn en suikerspinnen gemaakt in Club Vie in Rotterdam. Wij hebben deze avond/nacht verse popcorn gebakken vanuit onze USA kar, en verse suikerspinnen gedraaid vanuit onze roze suikerspinkar. Dit valt altijd erg in de smaak in een nachtclub omdat iedereen wel honger krijgt na een drankje.

Club Vie

Club Vie is momenteel dé hotspot van Nederland. In de afgelopen jaren heeft Club Vie zich ontwikkeld tot trendsetter op het gebied van ultieme clubavonden. De unieke locatie is van binnen gevuld met een stijlvol en intiem interieur. Een weergaloos geluidssysteem zorgt ervoor dat onze nationale- en internationale acts optimaal kunnen performen. Jaarlijks wordt er iets verbouwd aan Club Vie om mee te gaan met de laatste trends, Club Vie opende voor het eerst haar deuren in september 2006

Catering activiteiten in een club

Wij kunnen vrijwel al van onze catering activiteiten ook in een club maken. Zo hebben wij al stroopwafels gebakken, poffertjes gebakken,  oliebollen gebakken (op Oud & Nieuw) , hotdogs uitgedeeld en zelf verschillende soorten mini hamburgers gemaakt en uitgedeeld. Ook hebben wij in het heden buiten bij de rij gestaan met warme chocolade melk, hoe leuk is dit voor in de winter!

Bent op zoek naar een catering activiteit voor in uw club?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates