Verse warme lollywafels uitdelen voor the Sensible Shoe Company in C.A.S.T. Nieuwegein

Back to Nieuws en updates

Verse warme lollywafels uitdelen voor the Sensible Shoe Company in C.A.S.T. Nieuwegein

Op zondag 22 februari en maandag 23 februari werd de wintercollectie voor 2016 door The Sensible Shoe Company gepresenteerd in C.A.S.T. (Centrum voor accessoires, schoenen en tassen) in Nieuwegein. Deze beurs is voor de detailhandel om de nieuwste collectie schoenen te kunnen bekijken en in te kopen voor het komende winterseizoen.

Er werden vele modieuze, stijlvolle, maar ook sportieve schoenen gepresenteerd voor mensen die aangepaste schoenen nodig hebben. The Sensible Shoe Company is een dochtermaatschappij van de Nimco schoenfabriek en heeft de meest comfortabele schoenen ter wereld ontwikkeld. Dit vanwege hun eigen technologie; de zogenaamde Xsensible Inside technologie.

Lollywafels maken bij C.A.S.T., NieuwegeinVoor de alweer 2e keer mocht MijnPartyservice bij de showroom Lollywafels komen bakken. Dit zijn langwerpige wafels op een stokje bestrooid met poedersuiker. Op locatie hebben wij de wafels daar bereid. De geur van de wafels waren door het gebouw te ruiken en velen kwamen hierop af om onze lollywafels te proeven. Ook vonden bezoekers het leuk te kijken hoe wij de wafels maakten. Hierdoor gingen ook veel (potentiële) klanten naar binnen om de schoenencollectie te bekijken.

Twee dagen hebben wij hier gebakken, en er was bijna geen moment dat er niemand te vinden was bij onze tafel, maar ook niet in de showroom van The Sensible Shoe Company. De klant vertelde dat ze zeer goed bezocht waren en goede zaken hebben gedaan.

Lollywafels zijn een originele manier om klanten te verrassen. Zeer geschikt voor op een beurs, maar natuurlijk ook op andere feestjes. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op voor de mogelijkheden.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates