Buffet en hotdogs voor Uniserver Internet B.V.

Back to Nieuws en updates

Buffet en hotdogs voor Uniserver Internet B.V.

MijnPartyservice heeft op vrijdag 15 december 2017 een hapjesbuffet en een USA kar met hotdogs voor Uniserver Internet B.V.  mogen verzorgen. Ze hadden gekozen voor hapjesbuffet 1. Tevens als snack erbij hadden ze onze USA kar met hotdogmachine gehuurd, waarmee we broodjes hotdogs met diverse sauzen en gebakken uitjes uitdeelden.

Het buffet

Wij hebben verschillende soorten buffetten. Zo hebben wij hapjesbuffetten met allerlei  koude en warme hapjes. Wij hebben een aantal buffetten die gericht zijn op een bepaald land zoals bijvoorbeeld ons heerlijke Chinees Cantonese buffet of ons Oud-Hollands buffet. Verder hebben wij ook 3- of 4-gangen diner warm/koud buffetten. Bij bijna al onze buffetten beginnen we met een van onze verse ambachtelijke soepen naar keuze.

Hotdogs

Onze hotdogmachine is mogelijk los te huren, maar het leukst is deze in combinatie met onze USA kar welke wij aankleden met USA decoratie. Ook hebben wij USA kostuums/kleding voor het personeel mocht u echt helemaal in de USA sfeer willen gaan. De broodjes hotdogs serveren wij met de sauzen: mayonaise, curry, ketchup en mosterd. Ook serveren wij er gebakken uitjes bij, en op aanvraag is zuurkool ook mogelijk.

Heeft u interesse in onze buffetten op locatie en/of in de USA kar met hotdogmachine?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates