Vers gebakken poffertjes en verse erwtensoep

Back to Nieuws en updates

Vers gebakken poffertjes en verse erwtensoep

Poffertjes & Soepen Uniserver AlkmaarMijnPartyservice heeft op zaterdag 25 november 2017 poffertjes gebakken en verse ambachtelijke soep uitgedeeld voor Uniserver Internet B.V.  De reden hiervoor was de opening van hun nieuwe gebouw in Alkmaar.

Wij stonden hier met twee van onze marktkramen voor de ingang. De poffertjes bakken wij vers voor u op locatie. De vers ambachtelijke soepen bereiden wij ook zelf en hierbij serveren wij stokbrood met kruidenboter.

Poffertjes

Poffertjes kunnen wij bakken vanuit onze marktkraam maar ook vanuit ons winterhuisje, wat erg leuk is voor op de winterse dagen. Ook kunnen we de poffertjes maken op zowel de elektrische als de gasbakplaten . De poffertjes maken wij vers op locatie, waardoor mensen ook kunnen zien hoe wij deze vers bereiden. We serveren de poffertjes met een klontje boter en bestrooien deze met poedersuiker. De kraam, het huisje, de bar of tafel decoreren wij met Oud-Hollandse decoraties en verlichting.

Verse ambachtelijke soep

Onze verse ambachtelijke soepen worden door onszelf geproduceerd. Wij hebben vele verschillende soorten soepen in ons assortiment zitten. Bij de soepen serveren wij altijd stokbrood met kruidenboter, maar ook is roggebrood met katenspek mogelijk bij de erwtensoep. Uiteraard kunt u op aanvraag ook nog andere smeersels erbij krijgen zoals; olijven tapenade, aioli, guacamole of humus. Ons assortiment verse ambachtelijke soepen kunt u hier vinden.

Heeft u ook interesse in onze soepkraam met verse ambachtelijke soepen en/of poffertjes gemaakt van de poffertjeskraam?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates