Soep tour voor Neele-Vat Services B.V.

Back to Nieuws en updates

Soep tour voor Neele-Vat Services B.V.

Soeptour Kerstvrouw MijnPartyservice is op 18, 19 & 20 december 2017 rond gegaan met de soeptour met onze snackaanhanger met verse ambachtelijke soepen. Dit voor een aantal klanten van het bedrijf Neele-Vat. Wij zijn met onze snackaanhanger rondgegaan met onze verse ambachtelijke gebonden tomatensoep en verse ambachtelijke erwtensoep. Hierbij hebben wij ook roggebrood met katenspek en stokbrood met kruidenboter geserveerd.

Tour

Soeptour Wij hebben een praktische snackaanhanger waarmee wij makkelijk friet, snacks, soepen of andere gerechten kunnen maken en uitdelen. Dit is erg leuk voor als je meerdere locatie’s langs wilt gaan. Met deze soeptour gingen wij een aantal klanten van Neele-Vat langs om hen te bedanken voor het gebruik maken van de logistieke diensten. Dit is natuurlijk erg goed voor het contact leggen met uw klanten. De medewerkers van de verschillende bedrijven waren dan ook allemaal erg verrast toen we bij hun soep kwamen uitdelen (dit was namelijk een verassing).

Kerstman & Kerst vrouw

Deze tour deden we met een kerstman en kerstvrouw. Dit is natuurlijk erg leuk om te doen rond de kerst. Verder was de snackaanhanger ook compleet gedecoreerd met kerstversiering. Zo hingen er kerstverlichting, kerstslingers en hadden we een aantal poppen.

Heeft u interesse in de soepkraam, de snackaanhanger met verse soepen voor een soeptour met of zonder kerstman/vrouw en decoratie?

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates